About

Blog ieu mangrupikeun blogna Paguyuban Barudak Sunda (PBS) nu ngawengkon wilayah Krapyak Yogyakarta, ieu mangrupikeun sarana kangge apresiasi sakumna wargi sunda kangge ngamumule tur ngarojong kamjengan budaya Sunda

Responses

  1. wilujeng tepang di dunya wordpress….

  2. sampurasun…sae pisan ku hadirna postingan2 ieu… dina raraga ngarumat budaya urang anu kinten saena.. informasi salajengna diantos pisan.. hatr nuhun..


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: