Dimuat ku: barudaksunda | 3 Pébruari 2010

kerjasama PBS sareng UMY

Dina raraga ngamumule eksistensi Paguyuban Barudak Sunda (PBS) di Yogyakarta, kukitu na PBS ngalaksanakeun kerjasama-kerjasama sareng instansi-instasi atanapi universitas-universitas nu aya diwewengkon DI. Yogyakarta, kangge masihan inpormasi ka sakumna wargi-wargi / barudak sunda nu peryogi kana inpormasi ngenaan Yogyakarta.

diantawis kerjasama nu nuju dilakonan nyaeta, PBS kerjasam sareng Universitas Muhammadiyah Yogyakarta (UMY) dina perkawis masihan inpormasi ngenaan UMY diantawisna perkawis “penerimaan mahasiswa baru UMY”.

kukituna ka wargi-wargi Paguyuban Barudak Sunda (PBS) nu aya di Yogyakarta atanapi di daerah sejenna, wirehna PBS tiasa dijantenkeun bahan referensi kangge lebet ka salah sahiji Universitas kasohor di Yogyakarta.


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Katagori

%d bloggers like this: